اولین کار گاه ” آشنایی با بازارسرمایه و فرایند پذیرش شرکت ها در بورس ” روز یکشنبه در انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران در این کار گاه اساتید دانشگاه های تهران و شهید بهشتی ، آقایان دکتر علیرضا میر غرب و اویس باقری حضور داشتند .
میرعرب در این کارگاه با اشاره به ضرورت بازنگری به فعالیت های شرکت عضو درانجمن گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم های ظالمانه نگاه شرکت ها به حضور در بورس یک ضرورت است .
وی اضافه کرد : پیوند دانشگاه با انجمن می تواند در راستای تقویت فعالیت های شرکت های عضو و هم افزایی بیشتر موثر باشد .
به گفته میرعرب ، بسیاری از شرکت هایی که در داخل و خارج از کشور پروژه دارند .
نیازمند تامین سرمایه برای روند فعالیت های خود هستند که از طریق حضور در بورس می توانند به حیات خود ادامه دهند .
در ادامه این کارگاه ۲ ساعته ، باقری که مدیر برنامه ریزی و تحقیقات بازار و شرکت کارگزاران بانک آینده نیز می باشد ، به چگونگی و روند حضور شرکت ها در فرایند پذیرش بورس پرداخت.
وی اشاره کرد که آشنایی با حضور در بورس و انجام فرایند آن در بخش تامین مالی ( فایناس ) برای شرکت ها امری ضروری است .
باقری با اشاره به روند حضور در بورس به بازار سرمایه و بازار پول نیز اشاره کرد و گفت : در حال حاضر ۶۶۰ شرکت در بازار بورس ایران حضور دارند .
به گفته وی ، بازار بورس واسطه ای بین تولید کنند گان و مصرف کنندگان است که تحلیل در بازار سرمایه با روش های تکنیکال ، بنیادی و روش نوین ( تئوری ) صورت
می گیرد .
این کارشناس ارشد خبره بازار بورس در ادامه افزود: شرکت های باید از تجارب شرکت های کارگزاری بورس که در حال حاضر حدود ۹۰ مجموعه فعال است ، بهره ببرند و می توانند با نگاه کوتاه مدت و بلند مدت به تامین سرمایه برسند .
گفتنی انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران براساس تدابیر جدید آموزشی ، تصمیم به برگزاری گارگاه های آموزشی با حضور اساتید کارآمد و دست اندر کار امور اجرایی در بخش مالی کشور ، برای شرکت های عضو در بخش های بورس ، فرابورس ، تامین مالی ، آشنایی بیشتر با جذب سرمایه و… دارد .